Inglésissä suomalaisuutta etsimässä

Tänään vietettiin aamupäivä taas altaalla lilluessa ja pienten päiväunien jälkeen lähdimme Inglésiin katsomaan suomalaisia ravintoloita ja baareja. Ennen lähtöä huomasimme nettiä selatessamme, että kaikki paikat ei ole auki kesäkaudella, mutta hämmästyimme perille päästyämme, että mikään suomalaismestoista ei ole auki :( Kävimme sitten syömässä ja pyörimme muutamissa ostoskeskuksissa. Siinä kylällä pyöriessämme huomasimme, että oikeastaan vain puolet paikoista on auki.. Ei ole Inglés siis kesälomakohde. Erääseen kauppaan eksyessämme myyjä kysyi kansalaisuutemme kuultuaan, että mitä hittoa me täällä tehdään kesällä :)

Noh hyppäsimme sitten taksiin ja lähdimme takaisin Melonerasiin. Tunnelma täällä Melonerasin alueella on kyllä huomattavasti mukavampi, kun Inglésin ahtailla, sisäänheittäjien täyttämillä kaduilla. Täällä on mukavan raikas merituuli ja ravintoloissakin on mahdollisuus kävellä ohi. Istuimme hetken rannassa iltakahveilla ja katselimme aaltojen vierintää rannalle. Ennen huoneelle palaamista kävimme yhdellä hotellin näköalatasanteista katselemassa auringonlaskun.
_MG_6918
_MG_6920
_MG_6934
_MG_6953
_MG_6957
_MG_6978
_MG_6982
_MG_6999


Tässä illalla oli vielä melkoinen paniikki päällä, kun Katja ei löytänyt passiaan mistään. Kävimme koko huoneen läpi ja olimme jo melkein soittamassa oppaalle, kun Katja vielä katsoi kolmannen kerran meikkilaukustaan. Siellähän se oli sivutaskussa, jonne Katja oli sen piilottanut hukkaamisen pelossa... Nyt on huone sitten ihan sekaisin. :)

Nyt nukkuun, huomenna ajoissa ylös, lähtö klo 06.20, suuntana Teneriffa ja Loro Parque.

-Jari-