Puerto Rico

Tänään lähdimme aamiaisen jälkeen käymään Puerto Ricossa, tietenkin bussilla. Tuosta bussilla ajamisesta täytyy kyllä sanoa, että on tajuttoman helppoa ja halpaa mennä niillä täällä. Kahdelta hengeltä meno Puerto Ricoon Maspalomasista (18 km) maksoi 3,6€ ja kaupanpäälle saa mukavan vuoristorata ajelun tuolla serpentiiniteillä :)

Perille saavuttuamme tajusimme, että olimme jättäneet hattumme hotellille.. Aurinko paistoi täydellä teholla ja lämmintä oli 32 astetta.. Lähdimme bussipysäkiltä etsimään jotain ostoskeskusta ja päätimme suunnata siitä rantaan päin. Rantaan saavuttuamme tulikin vastaan pari hassua kojua, mutta ohitimme ne aika nopeasti. Päätimme lähteä kävelemään rantaa pikin länteen päin toiveena löytää joku ostoskeskus, mutta 2 km käveltyämme tulimmekin jo Amadores rannalle. Rannalla oli onneksi paljon basaareja, joista saimma paljon kaivattua vettä ja hatun Katjalle.
_MG_7534
_MG_7539
_MG_7544
_MG_7546

Amadoresilta otimmekin sitten taksin, jolla menimme Puerto Ricon keskustan isoon ostoskeskukseen. Hetken shoppailtuamme menimme ostoskeskuksen vieressä olevaan mukavaan paikalliseen pikku hampurilaisravintolaan syömään ;)
_MG_7550

Syömisen jälkeen hypättiin taas bussiin ja palasimme hotellille. Loppuilta menikin sitten taas altaalla. Ajoissa nukkuun sillä tämä aurinko ja kuumuus väsyttää ihan vietävästi..

Huomenna onkin mukavaa tekemistä tiedossa, kun pääsemme Segway retkelle :D

-Jari-