Ihmettelyä ja ihastelua

Tänään meidän piti käydä hotellin lähistöllä sijaitsevassa palmu puistossa ja sinne reippaasti tallusteltiinkin, mutta kas kas kummaa ovi oli lukossa ja siinä pysyikin. Tiedustelimme aivan puiston vieressä olevasta hotellista, että koska puisto mahdollisesti aukeaa, ja vastaukseksi saatiin, että mikä puisto?... juu että semmoista :) Eli emme menneet puistoon koska matkatoimistosta saatiin selville, että se on kesä kaudella kiinni vaikkei ovilla mitään sellaisesta lukenutkaan.

Hotelliin päästyämme menimme pelaamaan mingolffia. Rata ei ollut lähellekkään samanlainen temppu rata mitä Pyynikillä on, vaan puttauksen ja tarkkuuden harjoittelua enimmäkseen (jossa Jari ei ollut hyvä :)) Minä vein voiton 4 alle parin ja Jari meni 4 yli parin! :D ”Rankan” turnauksen jälkeen pulahdimme altaaseen ja uimme muutaman kierroksen ja vetäydyimme pikku päikkäreille. Pikku unien jälkeen teki mieli shoppailla (siis minun) ja nälkä kurni masussa. Ihanasta putiikista löysinkin ihanan ihanat kengät :) Sitten suuntasimmekin rantakadulle syömään. Ravintolan vierestä bongasin henna tatuonti paikan.. Tiesin jo heti, että haluan Gekon ja sellainen tulikin, nilkkaani, IHANA!! ehkä joku päivä siihen tulee oikea tatuointi! :)
_MG_7515

Illan saapuessa rantabaari kutsui ja me vastasimme kutsuun. Iltaa menimme istumaan Oasis bar:iin rantakadulle, jossa oli esiintymässä espanjalainen cover artisti, joka lauloi englanniksi kaiken maailman biisejä :) Todella hyvä laulaja.
IMG_5005
IMG_5006
IMG_5009

Viihdyttävän illan jälkeen suuntasimme takaisin huoneeseen unten maille.

-Katja-