Pikavisiitti Inglésiin

Toinen matkapäivä alkoi runsaalla aamiaisella, joka syötiin hotellin patiolla. Seuraa piti kyyhkynen ja muutama varpunen, jotka varastivat Jarin sämpylän lopun kinkkuineen päivineen :D

Seuraavaksi oli suuntana Playa Del Inglés, jossa meilla oli tervetuliaistilaisuus. Hypättin taksiin ja 6 km matka taittui hintaan 4,6€, mikä on aikas halpaa. Pienimuotoisen tilaisuuden ja Sangria lasillisen jälkeen tallusteltiin läheiseen Yumbo ostoskeskukseen. Tyypillinen turisti-kauppa paikka jossa kaikkea ”aitoa” saatavilla :)

Yksi myyjistä (mies) kysyi meiltä mistä ollaan ja tarrasi käteeni ja ote oli todella todella luja, mikä alkoi jo melkein tuntua ahdistavalta. Siitä sitten lähettii lujaa lipettiin!
On outoa tuollainen, kun ei siihen ole tottunut. Tuntuu ettei saa edes vastata sanaan hello, kun heti luullan että ollaan jotain ostamassa. Suomalaisena kun sitä yrittää olla vaan kohtelias :)

Shoppailun jälkeen päätimme kokeilla miten bussilla matkustus onnistuu oppaan ohjeiden mukaan ja se meni hyvin ja halvasti, 2,40 e kahdelta yhteensä :)

Takaisin hotellille ja suoraan testaamaan infinity pool. Lämmintä riitti, mutta aurinko pysyi pilvessä, joten todettiin että aika pitää ruokatauko ja lepäillä hieman..

Tavattiin opas vielä illemmalla hotellipäivystyksellä, ja kyseltiin siltä eräistä aktiviteeteistä, joista oltiin Finnmatkojen sivuilta luettu, mutta opas oli siinä hieman huuli pyöreenä ja ei tiennyt niistä jutuista mitään .. että sellaista :) Olihan ollut täällä jo 2 kk :) Tyhmää se vaan on matkatoimistolta laittaa sivuilleen asioista ja tekemisistä, joita ei sit olekaan.. Hieman harmistuineina painelimme läheiseen supermarkettiin ja napattiin Koffin lonkeroa ja Kopparbergin siideriä sekä viinipullo mukaan ja terassille nautiskeleen. Illemmalla suuntana hotellin casino ja pianobar ja kohti aurinkoista huomista <3

Tässä vielä pala päivän kuvasaaliista.
_MG_6097
_MG_6102
_MG_6111
_MG_6139

-Katja-