Segway

Tänään meni aamupäivä altaalla loikoillessa ja odotellessa iltapäivän kohokohtaa, eli Segway kierrosta.

Segwaystä pikkaisen niille, jotka eivät sitä vielä tunne

Aluksi meno oli hiukan hapuilevaa, mutta nopeasti siihen tottui. Pienen koulutuksen jälkeen laite tuntui todella helpolta ajaa. Uskomatonta kuinka se pysyy pystyssä kahdella renkaalla painovoimaa uhaten..
_MG_7558

Retkelle lähdettii hotellin parkkipaikalta, josta suunnattiin ensiksi Maspalomasin majakalle ja siitä rantaa pitkin kohti Melonerasin länsireunaa. Rantaboulevardilla aiheutimme runsaasti ihmettelyä. Päät kääntyi lähes jokaisella meidän perään :) Ilmeisesti vaikka noita retkiä tehdään täällä aika paljon, on Segway siltikin hiukan outo näky. Maspalomasin länsireunalla kokeilimme vielä yhden jyrkän mäen nousun ja laskun. Vaikka mäki oli aika jyrkkä, nousi Segway ylös vikkelään, vaikka kyydissä oli lähes sata kiloa ”matkatavaraa”. Alas tultiinkin sitten jo jarrutellen :) Lähdimme mäkiharjoittelun jälkeen takaisin majakalle ja siitä hotellille. Välillä pysähdyimme pari kertaa ottamaan kuvia reissaajista. Reissu oli aivan mahtava, harmi vaan, että se kesti vain 40min :( Tietysti olisimme voineet ottaa sen 2 tunnin reissun, mutta se olisi maksanut jo paljon enemmän. Ja toi 40 min oli ihan hyvä aloittelijalle. Opas sanoi, että moni tulee eka tuolle 40 min retkelle ja parin päivän päästä sille 2 tunnin :) Aika koukuttava laite siis..
_MG_7560
_MG_7562
_MG_7568

Segway retken jälkeen menimme taas altalle vähäksi aikaa ja tietenkin poltimme itsemme.. Katjalla kädet ja mulla yläselkä ihan punaiset :( Noh, onneksi vasta tässä vaiheessa lomaa. Paistumisen jälkeen lähdettiin syömään jo tutuksi tulleeseen Oasis rantaravintolaan. Otimme molemmat pippuripihvit ja saimmekin todella maukkaat safkat. Parhaat koko loman aikana.
IMG_5028
IMG_5030
IMG_5032
IMG_5036
IMG_5038Nyt istumme tässä terassilla juomassa viiniä ja mietimme mitä tekisimme vielä tänään.

Mitähän se Segway Suomessa maksaisi ;)

-Jari-

edit. Ollaan kyllä niin palaneita, että eipä tästä mihinkään tänään mennä..
Katjan kädet:
_MG_7580
_MG_7581