Hotellipäivä

Tämä päivä tuntunut yllättävän pitkältä kun saavuttiin keskipäivältä hotelliin , mikä on ihan hyvä asia tietty ;)
Ensitöikseen hotelliin päästyämme, kuivattiin hiet otsalta, joka aiheutui istumalla golf-kärryn kyydissä, jossa laukut perässä ja kiivettiin yhdet rappuset, ei siis mitää rasittavaa ehditty harrastamaan, et tiedätte että kuuma on ;) )
Huone on ihana ja allas ihana ja kaikki on ihanaa, jos saan hieman kerskua teille kateellisille. Totean tähän väliin, että naapuri huoneiston pikkulikat kirkuu kovaa ja korkealta (hurrit), joka ei ole ihanaa, niin voitte olla tyytyväisiä että jotain vikaakin löytyy ;)
No jatkaakseni kertomaani, kävimme tutkimassa hotellia, isoja altaita ja monta ravintolaa ja baaria löytyy ja tietty spa (suomeksi kylpylä ;) . No ihan ei toi sauna houkuttele KUN on tota lämpöö täällä ulkosallakin 30*C kellon ollessa kahdeksan illal.
Tässä partsin ja altaamme yllä lentelee pääskys parvi, joka syö kaikki inha ötiäiset.. Ensimmäinen lisko havaintokin tuli tehtyä hotellin pihassa ;) ja isoja kauniita perhosia on paljon.
Syötiin juuri clubsandwitchit hotellin baarissa ja oon aikas naatti täyden massun kanssa. Uni taitaa pian kutsua, jos noi ”enkeliääniset” naapurit vaan rauhoittuvat.
Ehkä mekin soitetaan joku ilta nygårdia naapureille ;) . Ei vaan perhehotellihan tämä on, joten kädet ja jalat ristissä nukkumaan klo 21..
Jebu..nyt tulee jo niin väsynyttä läpändeerust et toivotamme hyvät yöt kaikille! Huomenna seikkailut jatkuu. Olen muuten jo palanut vaikkei aurinkoa olla edes ”otettu”.. Elikäs rapsakan punaisena tulen takaisin, kun ei pilkkihaalariakaan oikein tarkene niskaan heittää ;) )

-Katja-

Pakkailua

Aina sama juttu.. Onkohan nyt kaikki pakattu :)

Noh joka tapauksessa laukut on pakattu ja kohta vois mennä päikkäreille. Bussi kohti Helsinki-Vantaata lähtee klo 01:45, eli yöunet jää kyllä väliin. Kiva taas lähtee reissuun. Kreetalla on näemmä ihan OK keli koko viikon.

10 pv ennuste Kreetalle @ weather.com

Etelän lämpöön.

Heipparallaa kaikille blogin seuraajille!

Päätimme pitkästä aikaa lähteä etelän lämpöön kesälomallamme ja kohteeksi valittiin Tjäreborgin matka Kreetan Kolimbariin. Hotelliksi valitsimme Avra Imperial Beach Resort & Spa, josta huoneeksi kahden hengen huone omalla uima-altaalla. Reissussa olemme nyt vain viikon ja emme varmaan kauheasti reissaile ympäriinsä, vaan keskitymme vain nauttimaan siitä omasta altaasta. Blogista voi siksi tulla vähän tynkä, mutta eiköhän tänne jotain saada kirjoitettua.

Nyt kun matkaan on vielä 4 päivää, niin laukut on vielä kellarissa ja pakkaaminen on vasta edessä. Lentoyhtiönä meillä on Thomas Cook ja siellä on yhtä typerät matkatavararajoitukset, kun oli Tuillakin, eli matkatavaraa saa olla 20kg sisältäen 5kg käsimatkatavaraa. Noh eiköhän tuolla selvitä, kun nyt on kuitenkin kyseessä puolet lyhyempi loma Kanarian reisuun nähden.

Palailen astialle, kun lähtö lähenee :)

-Jari-

P.S. Saa kommentoida vapaasti. Spammin vuoksi kommentit kiertää mun kautta hyväksynnässä, mutta yritän hyväksyä ne aina heti.