Matkan varaus

Tällä kertaa kohteenamme on siis Lontoo. Kävin kavereiden kanssa siellä syksyllä ja nyt olisi sitten tarkoitus mennä Katjan kanssa. Kaupunkinahan Lontoo on aivan mahtava, paljon nähtävää ja matkustaminen sinne on todella helppoa.

Lennot Ryanairilla kustansi kahdelta hengeltä 203,96€. Varasin lennot jo 13.1. Jos nyt ne varaisin, niin hinta olisi noin 50€ halvempi. Varasin ne kuitenkin ajoissa, jotta varmasti pääsee lennolle.

Hotelliksi valitsin meille The Darlington Hyde Park hotellin hyväksi todetulta Paddingtonin alueelta. Hintaa neljälle yölle, kahdelta henkilöltä, tuli 462 puntaa. Sisältäen mannermaisen, sekä englantilaisen aamiaisen. Ekaksi varasin Quality Crown Hotel Hyde Parkin, mutta vaikka hotellin tiedoissa mainittiin ilmainen langaton netti, niin asiakasarvioita lukiessani huomasin, että eivät sitä enään tarjoa. Vaihdoin sen sitten tuohon Darlingtoniin.

Lentokenttä kuljetuksen varasin myös etukäteen. Hintaa easyBussin kuljetuksille tuli kahdelta hengeltä 18,48 puntaa meno-paluu. Jos oltais ostettu liput vasta kuljettajalta, hinta olisi ollut yhteensä 40 puntaa, eli paljon halvemmalla pääsee, kun varaa etukäteen netistä kuljetukset.

Vielä pitäisi miettiä minkä laukun otan käsimatkatavaraksi ja kuinka painavan laukun ruumaan laitan.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *