Natural History Museum, Harrod’s ja Burberry Outlet

Viimeinen päivä Lontoossa aloitettiin menemällä Natural History Museumiin. Jonotusta oli taas pieni hetki, koska koululaisryhmiä oli todella paljon. Paikka oli kyllä upea jo itse rakennus, juuri sellainen kun olin kuvitellut, suosittelen täällä käyntiä. Rauhallisuutta siellä on turha odottaa, mutta nähtävää riittää. Dinosaurus puoli oli tietenkin suosituin, jossa jouduttiin hieman matelemaan jonossa, mutta aikanaan sekin jono hälveni.

20110414-095506.jpg

20110414-095514.jpg

20110414-095522.jpg

Museosta matka jatkui kohti Harrod’sin tavarataloa. Matkalla poikkesimme pubissa syömässä ja lepuuttamassa jalkoja. Onhan siinä Harrod’silla kokoa ja tavaraa.. Katselin siinä laukkuja kyllä, mutta hinnat ovat sen verran taivaissa, että jäi vain katseluun se ostelu 🙂 Poikettiin Harrod’sin gift shopissa ja sieltä ostettiin muutamia tuliaisia ja Harrod’s tilpehööriä. Kierreltiin eri osastoilla ja oli hieman korkeampia hintoja tavaroilla, kuin stokkalla. Kaikkea hienoahan sieltä kyllä löytyis, jos sitä rahaa olis taskut täynnä. Vessassa käyntikin oli erikoinen, kun siellä oli oma vessaemäntä, joka siinä lauleskeli ja toivotti asiakkaat tervetulleeksi vessaan ja osoitti vapaan toiletin mulle ja jatkoi kiillottamista. Olihan se hieman oudon oloista, mutta ilmeisesti oli vaan kyse hyvästä palvelusta. En kyllä suomeen tuollaista kaipaisi 🙂

Matkaa jatkettiin seuraavaksi kohti Burberryn outlet myymälää. Matka sinne kesti noin 40 min bussilla, mutta oli ihan kiva mennä välillä kaksikerros bussilla ja nähdä hieman maisemia. Muuten joka päivä on reissattu metrolla, niin olo on kuin sokealla myyrällä, joka välillä vaan käy haukkaamassa happea maan pinnalla ja painuu taas takaisin koloon 🙂 Bussipysäkiltä oli vajaa 10min kävelymatka myymälään. Ovella seisoi vartija, joka pyysi jättämään muut ostokset lukolliseen säilytyskaappiin. Ja sitten eikun shoppaamaan!!! Voin sanoa että täällä kaupassa ei tarvi paljon ostaa, jotta saa rahansa kulumaan. Koko kaupanhan olisin tyhjentänyt mielellän,i mutta ostokseksi minulla tuli hattu, kaulahuivi ja lompakko sekä Jari osti kravatin ja bokserit. Voin sanoa, että siellä ei sitten ole kuitenkaan mitenkään ”halpaa”, vaikka jotkut tuotteet saattavat olla puoleenhintaan, jos ovat kakkoslaatua tai sitten muuten vaan alennuksessa. Jos haluaa halpaa ”Burberry” tavaraa on sit syytä matkata esim. Kreikkaan tai Tallinnaan. Täältä sai kuitenkin aitoa tavaraa ja hieman huokemmalla, kuin muissa liikkeissä. Lompakko keveämpänä lähdimme takaisin hotellille, junalla tällä kertaa. Hotellilla käynnin jälkeen käyttin vielä Marks & Spencerillä, josta löysin huokealla hinnalla vaatteita 🙂 Nyt tässä on pakattu ja mennään kohta nukkumaan. Aamulla on kolmelta yöllä herätys ja matka kohti kotia alkaa.

Seuraava päivitys tulee sitten varmaan kotoa, jollei innostuta lentokentällä jotain kirjoittamaan.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta kohteessa Natural History Museum, Harrod’s ja Burberry Outlet

  1. Pirsku sanoo:

    Kuulostaa näin himoshoppailijan kannalta paratiisilta 🙂 Uskon, että Katjaa oli vaikea saada lähtemään pois Burberry-kaupasta!

  2. Nevaeh sanoo:

    I really wish there were more artiecls like this on the web.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *